Blog

Így válasszon kéztörlő adagolót!

Összegyűjtöttük azokat a legfontosabb támpontokat, melyeket figyelembe kell venni akkor, amikor egy intézmény, vagy vállalkozás kéztörlő adagolót  választ a mosdóhelyiségeibe. 

Mit jelent a fertőtlenítés?

A mikroorganizmusok általában akkor okoznak megbetegedést, ha a környezetünkben, élelmiszereinkben számukra kedvező körülményeket találva elszaporodnak. Ennek megakadályozása miatt fontos a higiéniai előírások betartása és a megfelelő, fertőtlenítő hatású tisztítószerek alkalmazása. De mit is jelent pontosan a fertőtlenítés? 

Űrtechnika és tisztítószerek? Bizony!

Tudta, hogy az élelmiszerbiztonsági előírások és az űrtechnika nem is áll olyan távol egymástól? A Magyarországon is hatóságilag ellenőrzött és kötelezően előírt HACCP minőségbiztosítási rendszer eredetileg a NASA-hoz kapcsolható, ahol először foglalkoztak kiemelten az élelmiszerek biztonságos szállításával, tárolásával és felhasználásával. Később a szakértők rájöttek, hogy ez a rendszer kitűnően alkalmazható az élelmiszerlánc többi területén is.

Csökkentse takarítási költségeit, használjon vegyszer adagolót!

Csökkentse takarítási költségeit, adagolja a Delta Clean Kft tisztító- és fertőtlenítőszer koncentrátumait PROMAX adagolóval!

 

A nyári időszakban különösen nagy veszélyt jelent nem csak az otthonokban, de az üzemi konyhákban is a szalmonella megjelenése, hiszen a meleg, párás környezet még inkább kedvez a terjedésnek. Mutatjuk hogy lehet megelőzni!