Blog

Űrtechnika és tisztítószerek? Bizony!

2022.09.13 12:19
Űrtechnika és tisztítószerek? Bizony!

Tudta, hogy az élelmiszerbiztonsági előírások és az űrtechnika nem is áll olyan távol egymástól? A Magyarországon is hatóságilag ellenőrzött és kötelezően előírt HACCP minőségbiztosítási rendszer eredetileg a NASA-hoz kapcsolható, ahol először foglalkoztak kiemelten az élelmiszerek biztonságos szállításával, tárolásával és felhasználásával. Később a szakértők rájöttek, hogy ez a rendszer kitűnően alkalmazható az élelmiszerlánc többi területén is.

A HACCP minőségbiztosítási rendszer jelmondata a “termőföldtől az asztalig”, ennek mentén biztosítja az egyes élelmiszerek és alapanyagok nyomon követhetőségét. A rendszerben kiemelten fontos a fogyasztó/vásárló, de a célkitűzésnek megfelelően nem csak a végterméket kell vizsgálni, hanem a teljes élelmiszer /előállítási/ láncot. Ehhez a láncolathoz hozzátartoznak és kiemelt fontossággal bírnak a tisztítószerek is, melyeknek a HACCP rendszer elemeként külön minősítéssel kell rendelkezniük.

A Delta Clean Kft. kínálatában minden olyan tisztítószert megtalál, amivel a konyhahigiénia a HACCP rendszer szerint biztosítható!

Nézze meg konyhahigiénia termékeinket IDE kattintva, vagy keresse meg szaktanácsadó kollégáinkat, akik szívesen válaszolnak minden kérdésre!