Blog

Így válasszon kéztörlő adagolót!

2023.04.04 11:02
Így válasszon kéztörlő adagolót!

Összegyűjtöttük azokat a legfontosabb támpontokat, melyeket figyelembe kell venni akkor, amikor egy intézmény, vagy vállalkozás kéztörlő adagolót  választ a mosdóhelyiségeibe. 

1.Kapacitás

A kéztörlő adagoló választásánál az egyik kulcskérdés, hogy a mosdóhelyiséget naponta hányan fogják látogatni, ennek meghatározása fontos a legoptimálisabb adagoló megtalálásához.

2.Anyagösszetétel

A kéztörlő adagolók elsősorban rozsdamentes acél-, vagy műanyag házas kivitelben választhatóak. Az utóbbi, műanyag kivitel örvend a legnagyobb népszerűségnek, hiszen árfekvése is kedvezőbb, könnyen tisztítható. Strapabíróságukat tekintve a műanyagok között is találhatunk olyan típust, mely ütésálló ABS műanyagból készült, azonban a rozsadmentes acél masszív és szilárd alapszerkezetet sokkal jobban ellenáll a mechanikus hatásoknak.3.Esztétikum

A kéztörlő adagoló választásánál sok esetben döntő szempont lehet az esztétikum is, attól függően, hogy milyen létesítmény mosdóhelyiségébe kerülnek beépítésbe. Mind a műanyag, mind a rozsdamentes acél adagolók között találhatunk tetszetős darabokat, azonban az exkluzív megjelenés inkább a fémházas megoldások velejárója, ráadásul már fehér, fekete, sőt színes kivitelben is elérhetőek a piacon, így maximálisan alkalmazkodni tud a tér belső dizájnjához.

4.Papírtípus

Ahogy az adagolók tekintetében, a papírok esetében is bőven van választék, mely árban is és minőségben is színes palettát mutat. A különböző adagolókba különböző papírtöltetek alkalmazhatók, vannak hajtogatott és tekercses változatok. A hajtogatott változatoknál a legelterjedtebbek a C, V és Z hajtású papírok, míg a tekercses változatok esetében hagyományos belsőmagos kivitel is választható, már akár szabályozható adagolással is. A választásnál érdemes az ár-érték arányt és a praktikumot is figyelembe venni. Nagyobb forgalmú helyeknél mindenképpen olyan adagolót és papírtípust válaszunk, mely féken tartja a papírpazarlást (szabályozható az adagolás) és ezzel együtt költségtakarékosabb megoldást is jelent.

Ha a választáshoz segítségre van szüksége, keresse bizalommal szaktanácsadó kollégáinkat! Elérhetőségeinket ITT találja!

Kattintson és nézze meg termékkínálatunkat!