Pályázatok


 

Gyakornok foglalkoztatása targoncavezetői munkakörben a Delta Clean Kft.-nél

 

Kedvezményezett neve: DELTA CLEAN Kft. 

Projekt címe: Gyakornok foglalkoztatása targoncavezetői munkakörben a Delta Clean Kft.-nél

Szerződött támogatás összege 2 910 180 Ft

Támogatás mértéke: 100%

 

Projekt tartalmának bemutatása:

Gyakornoki programmal 1 fő targonca és raktárosi feladatok elvégézésére alkalmas munkavállalót tanítunk be. Cél a jelenlegi végzettségének, a készségeinek és probléma megoldó képességének a fejlesztése. Ezért
nagyon fontos az elején a mentor álltali irányítás, akinek a feladata a betanítás önnáló munkavégzésre, mely eredményt szeretnék elérni a támogatási időszak végére. A gyakornok munkájához beszerzésre kerül új állványrendszer egy újonan kialakított raktárterületen, melynek teljes ellátását a gyakornok fogja végezni a betanítás végére.

 

Projekt tervezett befejezési dátuma:2020.12.30.

Projekt azonosító száma: GINOP-5.2.4-19-2020-00135

A projekt megvalósulásának helyszíne:

6800 Hódmezővásárhely, Makói út 7717/16 Hrsz.

DELTA CLEAN KFT. KAPACITÁSBŐVÍTÉSE

A projekt alapadatai:

 

 • Projekt azonosító: GINOP-1.2.2-15-2015-00073
 • Igényelt támogatás: 6 210 978 Ft
 • Támogatás mértéke: 50%
 • A projekt költségvetése: 12 421 957 Ft
 • Projekt tényleges befejezése: 2017.05.22.

 

A projekt bemutatása:

 

Fejlesztésünk a saját tisztítószer gyártási tevékenységünkre terjed ki, amelyet laboratóriumi környezet kialakításával és felszerelésével leszünk képesek minőségileg támogatni. Jelen projekt keretében a gyártási folyamat utolsó szegmensének a kisebb kiszerelésű tisztítószerek töltésének technológiai fejlesztése, illetve az első szegmensének a laboratóriumi fejlesztése jelenti a termelési értékláncban a hozzáadott érték növekedést.

A projekt keretében Hódmezővásárhelyen található telephelyünket átalakítjuk, ami egy raktárhelyiség és egy a folyékony tisztítószer gyártására alkalmas helyiséget jelent, ahol többek között oldalfal megerősítést, szigetelést és ajtócserét valósítunk meg.

 

DELTA CLEAN KFT. KÜLPIACI MEGJELENÉSE

 

A projekt alapadatai:

 

 • Projekt azonosító: GINOP-1.3.1-15-2015-00017
 • Igényelt támogatás: 6 725 356 Ft
 • Támogatás mértéke: 50%
 • A projekt költségvetése: 13 450 712 Ft
 • Projekt befejezése: 2017.11.19.

 

 

A projekt bemutatása:

 

A kiállításokon való megjelenés célja a terjeszkedés és a saját minőségi termékeink megismertetése a nemzetközi piacokon valamint új értékesítési lehetőségek generálása. Romániai piacon már jelen van a Delta Clean Kft., de ennek megerősítésére további kiállításokon vett részt a projekt keretei között: GastroPan, Marosvásárhely (Románia); Cleaning Show, Bukarest (Románia); Romhotel, Bukarest (Románia); GastroPan Marosvásárhely (Románia); Romhotel, Bukarest 2017 (Románia); Mezőgazdasági és Élelmiszeripari Vásár, Újvidék (Szerbia). Azáltal, hogy a potenciális megrendelők a tekintélyesebb nemzetközi kiállításokon találkozhatnak a cég termékeivel, nem csak minőségi benyomást kelt, hanem megbízhatósága is tükröződik.

 

DELTA CLEAN KFT. VERSENYKÉPESSÉGÉNEK NÖVELÉSE TECHNOLÓGIAI INNOVÁCIÓ RÉVÉN

 

A projekt alapadatai:

 • Kedvezményezett neve: DELTA CLEAN Gyártó és Kereskedelmi Kft.
 • Projekt azonosító: GINOP-2.1.8-17-2017-00306
 • Projekt címe: A Delta Clean Kft. versenyképességének növelése technológiai innováció révén
 • Igényelt támogatás: 5 246 333 Ft
 • Támogatás mértéke: 50%
 • A projekt költségvetése: 10 492 666 Ft
 • Projekt tervezett befejezése: 2018.10.18.

 

 

A projekt bemutatása:

Fejlesztésünk során vállalkozásunk gyártási termékportfóliója bővül a biocid (fertőtlenítőszerek) termékek gyártásával és fejlesztésével.

Biocid termékek forgalmazási és gyártási folyamatainak mikrobiológiai feltételei vannak a pontos összetétel alapján. A termékkör kialakításához, fejlesztéséhez, valamint gyártásközi minőségellenőrzéséhez elengedhetetlenül fontos a viszkozitásmérő berendezés használata, mellyel optimális viszkozitást tudunk beállítani. A termékskála (fertőtlenítő folyékony szappan, fertőtlenítő mosogatószer, felületfertőtlenítő) előállításához a receptúra szerinti megfelelő lágyvíz biztosítása elengedhetetlen, melyet a vízkezelő berendezéssel tudunk biztosítani. A termékek előállításához meglévő szivattyúinkat nem hasznosíthatjuk, ezért szükséges a gyártástechnológiába való beállításához az új szivattyúk beszerzése. A kész termék előállításának folyamatához tartozik és jelen termékkör során kötelező előírásként meg kell jeleníteni a csomagoláson, valamint a sarzsszám csomagoló anyagon is a gyártási és felhasználhatósági időt, melyet hatékonyan kizárólag futószalagos rendszerű tintasugaras feliratozóval lehet megvalósítani. A futószalagos nyomtatónak a végtermék kialakításánál érhetünk el hatékonyságnövelést, mert a berendezésnek köszönhetően folyamatos feliratozás biztosítható, így a betöltésre váró biocid termék állási ideje is csökken, így a gyártási folyamat lerövidül.

 

 

 

A projekt megvalósulásának helyszíne:

6800 Hódmezővásárhely, Makói út 7717/17 Hrsz.

 

A projekt a következő közreműködő szervezetek támogatásával valósult meg:

Nemzetgazdasági Minisztérium

Cím: 1539 Budapest, Postafiók 684
E-mail: gazdasagfejlesztes@ngm.gov.hu 
Infovonal: 06 40 200-617 
Honlap: www.palyazat.gov.hu