Delta Clean Kft.

 
„Meghatározó szerepben a minőségi higiéniáért!”
 

Küldetésünk

 
Vállalkozásunk küldetése 1996-ban indult, amikor az ipari intézmények és vállalkozások szolgálatába állva, olyan tisztítószerekkel és higiéniai termékekkel léptünk piacra, melyek maximálisan megfelelnek a létesítményhigiénia elvárásoknak, előírásoknak. Célkitűzéseink és folyamatos fejlődni akarásunk eredményeként, 2005-ben nagykereskedelmünket kibővítve, importőrré és gyártóvá léptünk elő, saját készítésű termékeink kínálata immár közel száz különböző tisztítószert ölel fel, melyekkel minden intézményi területet lefedünk. A saját márkás termékeink között a textilhigiéniai mosószerek kínálatán túl, konyhahigiéniai, univerzál- és mosdóhigiénai termékkörrel is rendelkezünk. Kínálatunkhoz professzionális takarítógépek és kiegészítő eszközök széles választékával adunk támogató hátteret. 

 

Megbízhatóság és profizmus

 

Termékeink ár-érték arányának megtartása mellett, folyamatos fejlesztésekkel, újításokkal és termékkínálatunk bővítésével stabil helyet foglalunk el a tisztítószereket gyártó és forgalmazó ágazat hazai piacán, kínálatunk a környező országokban is megtalálható. Sikereink arra motiválnak bennünket, hogy újabb és újabb célkitűzéseinket megvalósítsuk, mely a piacon való stabil hely megtartásán túl, kiterjed az értékteremtésre és az ügyfeleink teljes körű, hatékony kiszolgálására is. Ez teszi számunkra lehetővé, hogy felhasználóbarát profizmussal állunk az ügyfelek szolgálatába. 

 

Szaktanácsadás és minőség

 

Ügyfeleinket nem csak kiváló minőségű létesítményhigiéniai termékekkel látjuk el, de szakértelmünkkel is támogatjuk. Tanácsadóink a megfelelő tisztítószerek kiválasztásától kezdve, a speciális, egyedi technológiák kidolgozásáig, több éves munkatapasztalatukkal és tudásukkal segítik megrendelőinket. A piaci változásokra gyorsan reagálunk, üzletpolitikánk minden tekintetben követi megrendelőink elvárásait, egyedi igényeiket rugalmasan kezeljük. Az ISO 9001:2009 minőségirányítási rendszer bevezetésével a szabályozottságra és a kifogástalan termékminőségre vállaltunk garanciát, szemléletmódunk az Ön választását is segíti: „Meghatározó szerepben a minőségi higiéniáért!”

 

Varga Erika

ügyvezető igazgató

Munkatársaink

Varga Erika
ügyvezető
varga.erika KUKAC deltaclean.hu

Szabó Gergely
marketing asszisztens
marketing KUKAC deltaclean.hu
70/9335-174

Varnyúné Mórocz Edit
szaktanácsadó
morocz.edit KUKAC deltaclean.hu
30/2997-464

Molnárné Vellás Tünde
szaktanácsadó
vellas.tunde KUKAC deltaclean.hu
30/229-2101